Meubels voor Cambodja

Cambodja Vliegende Meubelmakers
juli 2014

In juli 2014 vliegen de meubelmakers voor een tweede keer naar Cambodja om voor Tomorowood meubels te maken samen met de lokale mensen. 

VMM Cambodja 2014 Groep

Wat gaan we doen?

We gaan verder met het maken van meubels voor het kinderhuis wat opgericht is door de stichting Together for Cambodia. Dit alles gebeurt onder leiding van oud-Vliegende Meubelmaker Arjan Moro. Zomer 2009 was hij een van de Vliegende Meubelmakers die meevloog naar Cambodja. Deze ervaring had hem zo aangegrepen dat hij na terugkomst zo snel mogelijk opnieuw een ticket boekte, terug naar Cambodja.

Inmiddels heeft hij zich daar gevestigd en zet hij zich in voor een kinderhuis van Together for Cambodia in zijn woonplaats Siem Raep.  Klik op link door meer informatie over Together For Cambodia of To Moro Wood

Het gereedschap dat we nodig hebben komt van stichting Gered Gereedschap en laten we achter in beheer bij de projecten zodat de lokale meubelmakers hier verder me kunnen werken.

Deelnemers

De deelnemers van dit project zijn: Jefta Kuipers, Kars Huigens, Bas van der Voort, Oscar Mollee, Julio Weller, Daan Hillebrand, Saskia Dijkshoorn en Bounien van Rijn. 

Heeft u interesse voor deelname, stuur dan een mail naar info@vliegendemeubelmakers.nl voor meer informatie.

Volg ons op facebook. Wij streven ernaar om eenmaal per week een kort verslag te plaatsen.> link

Donateurs

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, Bioscoop Het Ketelhuis Amsterdam.

Over Cambodja


Reisadvies van Ministerie van Buitenlandse Zaken, klik hier.

Informatie over eventuele benodigde vaccinaties of ander medisch advies, klik hier