Projecten 2020

maart 2020

Zomerprojecten geannuleerd vanwege coronavirus

Lieve vrienden, 

Met pijn in ons hart hebben we besloten om de zomerprojecten van 2020 niet door te laten gaan. Veiligheid voor onze uitvliegende deelnemers staat altijd voorop. Vanwege de onzekere periode waar we door het coronavirus in verkeren kunnen we die veiligheid op dit moment niet garanderen. 

We hebben getwijfeld: moeten we nu een besluit nemen, of kunnen we daarmee wachten? Onze zomerprojecten beginnen echter al ver vóór de zomer, met voorbereidingsbijeenkomsten voor de deelnemers vanaf eind maart. Daarnaast signaleren we dat steeds meer landen maatregelen treffen en dat vliegverkeer tussen steeds minder landen mogelijk is. We verwachten niet dat deze situatie op korte termijn zal verbeteren. Bij elkaar genomen lijkt het ons niet verstandig de projecten door te laten gaan. 

Onze deelnemers en opdrachtgevers zijn inmiddels geïnformeerd. We hopen met heel ons hart dat de projecten in Bangladesh, Kenia, Zambia en Zuid-Afrika in 2021 alsnog door kunnen gaan. We wensen iedereen veel veiligheid en gezondheid toe en hopen dat jullie de Vliegende Meubelmakers blijven steunen. 

Het bestuur,
Wilma, Carin en Gerco