Projecten 2024

januari 2024

WIl je ook mee als deelnemers zomerprojecten 2024?

In de zomer van 2023 zijn er 13 vliegende meubelmakers vertrokken naar Bangladesh en Kenia. Zij hebben een unieke ervaring meegemaakt door in een onbekend avontuur te stappen en een andere wereld te ontdekken. Ze hebben mooie mensen ontmoet die met dezelfde passie voor hout en creeren, mooie meubels hebben gemaakt. Wil jij hier meer over weten, lees verder.  

Zomerprojecten 2024

In het weekend van 13/14 juli 2024 vliegen we weer uit voor de zomerprojecten '24. We zijn de samenwerking aangegaan met drie nieuwe projecten in Kenia, Ghana en Indonesië.  Mooie projecten waarbij we weer samen werken met lokale mensen om kennis over te dragen en meubels te maken. Zie hier links van de pagina voor welke organisaties wij aan de slag gaan. 

 

Informatie over de Zomerprojecten en wat er allemaal bij komt kijken om als deelnemer mee te gaan met de VMM?

Denk je er serieus over na om mee te gaan met een van onze zomerprojecten, kom dan naar een van de informatie bijeenkomsten. Daar hoor je meer over onze visie, wat en waarom wij dingen doen. Hoe de projecten eruit zien en welke voorbereidingen je doet als je mee wilt met de VMM. De data van de bijeenkomsten zijn:

 

Vrijdag 09 februari 2024: Bijeenkomst in real life op het HMC Rotterdam. Ruimte Auditorium om 13:00 uur

Woensdag 14 februari 2024: Bijeenkomst in rieal life op het HMC Amsterdam. Ruimte naast het LAB om 13:00 uur

Donderdag 15 februari 2024: Online voorlichtingsbijeenkomst start om 20:00u. Teamslink: Vergadering-id: 382 505 222 358 // Wachtwoordcode: tecKbD

 

De bijeenkomsten online of IRL duren max 1 uur.  Klik op de link voor de routebeschrijving  Hout en Meubileringscollege Amsterdam en Rotterdam,

Voor vragen kan je ons ook altijd mailen, stuur een berichtje naar info@vliegendemeubelmakers.nl. Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram. Hopelijk tot ziens!

 

Word ook Vliegende Meubelmaker, bevlogen met hart en handen!

 

De donateurs van de zomerprojecten 2024

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, Beste-EHBO-Doos.nl, Bioscoop Het Ketelhuis Amsterdam, Johan Witte Fijn Timmerwerk Hillegom, De Ridder Bloemen en Bollenkwekerij, Stoomtram Museum Hoorn, Pointer Services B.V. Houten, Klaas van Laatum Interieur Purmerend, Kloosterboer Decor Purmerend, Eigen Makerij Aagtekerke, Royal Van Lent Shipyard Kaag, Meubelmakerij Het Woud Weesp, Meubelmakerij Koolhoven Voorburg, Borghhave BV Lisse, Financial Projects, EIC te Groningen, BuroZinnig en de Openbare Werkplaats Amsterdam Oost... en misschien uw bedrijf??

Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram.