Projecten 2022

januari 2022

Komende zomer, op 14 en 18 juli 2022 vertrekken we gelukkig weer met de Vliegende Meubelmakers naar twee mooie projecten. Kenia wordt bezocht waar we een project voor mensen met epilepsy helpen bij het opzetten van een meubelwerkplaats. Zambia krijgt voor het eerst een groep Vliegende Meubelmakers ingevlogen die een community centre helpen inrichten. Klik op de projecten om meer informatie hierover in te winnen.

Een mooie groep van 17 deelnemers besteden hun zomervakantie aan een uniek event door samen met lokale bewoners/vrijwilligers van de projecten aan de slag te gaan. 

Vragen of wil je ook een keer mee, stuur een mailtje naar info@vliegendemeubelmakers.nl. Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram. Hopelijk tot ziens!

Word ook Vliegende Meubelmaker, bevlogen met hart en handen!

(foto deelnemers zp2022 tijdens de eerste voorbereidingsbijeenkomst vna 12 maart 2022)

De donateurs van de zomerprojecten 2022

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, Beste-EHBO-Doos.nl, Bioscoop Het Ketelhuis Amsterdam, Johan Witte Fijn Timmerwerk Hillegom, De Ridder Bloemen en Bollenkwekerij, Stoomtram Museum Hoorn, Pointer Services B.V. Houten, Klaas van Laatum Interieur Purmerend, Kloosterboer Decor Purmerend, Eigen Makerij Aagtekerke, Royal Van Lent Shipyard Kaag, Meubelmakerij Het Woud Weesp, Meubelmakerij Koolhoven Voorburg, Borghhave BV Lisse, Financial Projects, EIC te Groningen, BuroZinnig en de Openbare Werkplaats Amsterdam Oost... en misschien uw bedrijf??

Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram.