Projecten 2015

juli 2015

De Zomerprojecten 2015

 

Op dit moment zijn alle deelnemers ter plekke aan de slag met het maken van meubels samen met de lokale mensen. Zie op facebook en de diverse blogs van deelnemers hoe het ze vergaat. Mooie verhalen en mooie fotos zijn hierop te lezen en te zien. 

De organisaties waarvoor we nu aan de slag zijn: 

Social Service Centre  in Chennai, India. Zij helpen mensen die op een of andere manier als derderangs burgers gezien worden.           

* Sri Lanka 4 All - Home for Hope in Alutwatte, Sri Lanka. Home of Hope zorgt voor onderdak en scholing, sport en spel. 

* Phoebe Education Fund for Aids Orphans (PEFO) - Een housing project for Afrivan Grandmothers in Jinja, Uganda. V

Shirikisha in Tanzania- Dit project is opgezet door Cocaya Hearch Shayo. Zij leert dove en gehandicapte jonge mannen en vrouwen een vak.

Hope North in Uganda. Hope North is een school voor secundair en basis-beroepsopleidend onderwijs. Hope North wil heel graag beginnen met de start van een basisopleiding in houtbewerken en meubelmaken. 

 

Een project is helaas afgevallen en dat is Kenia TAK. Ivm het het aantal aanmeldingen, de wensen van de deelnemers en de samenstelling van de groepen was het helaas niet mogelijk om voldoende deelnemers naar dit project af te laten reizen. Met TAK Foundation is afgesproken dat het project wordt meegenomen naar de zomerprojecten 2016.