Partners

Als hoofdsponsor zet het HMC, ook wel bekend als Hout- en Meubileringscollege, de expertise van haar docenten en leerlingen in om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van De Vliegende Meubelmakers.

Stichting Gered Gereedschap

Wij zamelen gereedschap in, knappen dit op en sturen het op aanvraag naar groepen in ontwikkelingslanden. Aan De Vliegende Meubelmakers hebben we rond de 1500 stuks geleverd en ruim 500 kilo aan materiaal.

Koninklijke branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie (CBM)

De combinatie van kennisoverdracht en het maken van meubels is al tien jaar succesvol. Met de tastbare resultaten en laagdrempelige organisatie zijn de Vliegende Meubelmakers een voorbeeld voor vele andere goede doelen. Een goed ingerichte school én vakkundige mensen achterlaten is immers een fantastisch resultaat. Het sponsoren van de Vliegende Meubelmakers past dan ook bij de betrokkenheid die de CBM, als koninklijke branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie, heeft bij vakopleiding. Wij zijn er dan ook trots op dat de CBM vanaf het eerste begin verbonden is met deze organisatie.

Wings of Support (WOS)

Wings of Support is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM en Martinair. Zij willen kinderen in landen waarop gevlogen wordt helpen aan onderdak en onderwijs.

Meubelmakerij De Esdoorn

Samen met de VMM hebben wij een project in Botshabelo (Zuid-Afrika) afgerond. Voor de weeskinderen hebben wij een veranda gebouwd met daarop tafels en banken waar zij aan kunnen eten en spelen.

Van Assem interieurbouw

Als interieurbouwer van maatwerkmeubilair ligt ons aan het hart  om een bijdrage te leveren aan een stichting die meubels maakt voor de minderbedeelden in ontwikkelingslanden.
Wij sponsoren al jaren met veel plezier De VMM.

Studio me-ike is een veelzijdige creatieve studio die zich bezig houdt met interieurarchitectuur, grafisch vormgeving en meubelmaken. 
Na in 2014 te zijn meegevlogen met de VMM naar Indonesië zet Meike zich in als vormgever voor de stichting. Voor meer info over Studio me-ike kijk op www.me-ike.com.

Sidney Haijtema is een ervaren meubelmakers in hart en nieren en oud deelnemer van de zomerprojecten. 

Meubelmakers in Amsterdam