Zomerprojecten afgerond

12 augustus 2019

De zomerprojecten van 2019 zijn inmiddels afgerond en de meeste deelnemers terug in Nederland. We krijgen zeer positieve berichten van de deelnemers maar ook van de opdrachtgevers. De berichten die de afgelopen drie weken op Facebook en Instragram verschenen laten ook zien dat er weer mooie meubels zijn gemaakt en unieke momenten zijn beleefd.

Reactie van Bokemei: "Het is geweldig wat zij hier tot stand hebben gebracht, we vonden het zo'n bijzondere ervaring. erg bedankt voor jullie medewerking!"  en een reactie van de groep die naar Uganda Care for Others is geweest: " Het was te gek! Wat ons allen bijzonder maakte is het back to basic, het echt helpen, kennis overdragen...heel heel erg bijzonder!" en dit ontvingen we per email van de manager van het project Uganda, Michael Okado, Care for Others: "This is to thank you and the entire organization for having sent the volunteers to Care For Others as Flying furniture makers to make furniture in Alwa SS in Kaberamaido Uganda. They have done a wonderful job despite of very little time given to them. I take this opportunity to thank the team..." 

Wil je hier meer van zien, bekijk onze FB pagina De Vliegende Meubelmakers ( per project is er een foto album gemaakt) en instagram. zie echter ook de fbpagina's die elke groep zelf heeft aangemaakt:

Ghana Bokemei: Schoolmeubels voor Bokemei

Ghana Royal School: Vliegende Meubelmakers Ghana Royal School

Uganda Care for Others: Vliegende Meubelmakers 2019 - Stichting Bona Baana

Suriname Unu Pikin: Via Instagram

Wij zijn enorm blij en trots op wat er door iedereen is gepresteerd deze zomer. Dank aan alle deelnemer, de mensen ter plekke en de vrijwilligers hier in NL die dit succes mogelijk hebben gemaakt!