VMM op Ambacht in Beeld Festival in De Hallen 23,24 en 25 september

14 september 2016

Het Ambacht in Beeld Festival is hét festival over ambacht. Drie dagen lang staat het pure vakmanschap centraal met internationale documentaires, workshops, lezingen, demonstraties, debatten, masterclasses en performances.

Het HMC MBO Vakschool in samenwerking met de Vliegende Meubelmakers staan samen op dit festival om onze ambacht aan het publiek te tonen. Het wordt gehouden in De Hallen, HET centrum voor Media, Cultuur, Mode, Horeca en Ambachten in Amsterdam. Kom naar dit mooie festival en laat je inspireren door top ambachtsmeesters met specialisaties in hout, textiel en fashion, instrumenten maken, leerbewerking, pottenbakken, koken en nog veel meer.

Zet het in je agenda! Het Ambacht in Beeld Festival 2016 is op 23, 24 en 25 september. Het definitieve programma staat online en de ticketverkoop is gestart. Van harte welkom!

VMM deelname aan Ambacht in Beeld is mogelijk gemaakt door:

HMC MBO Vakschool, CBM, Baptist voor Houtbewerkers, Meubelmakerij De Esdoorn, Schouten & Muis B.V.,  BESTE-EHBO-DOOS, Meubelmakerij Het Woud, De Houtkrant en Stichting Gered Gereedschap.