ZONDAG 26 JUNI UITZWAAIMIDDAG ZOMERPROJECTEN 2016

20 juni 2016

UITZWAAIMIDDAG

ZONDAG 26 JUNI

PROEFTUIN DE LUWTE

LOKATIE TEGEN OVER ELZENHAGENSINGEL 329 AMSTERDAM NOORD

VAN 17:00 TOT 19:00 UUR

Kom zondag 26 juni naar Amsterdam Noord om alle deelnemers van de zomerprojecten 2016 uit te zwaaien voordat ze in juli en augustus vertrekken naar Ghana, Malawi en Nepal. We willen er een gezellige middag van maken met eten, drinken en presentaties van de zomerprojecten door de deelnemers. Iedereen is uitgenodigd en neem vooral mensen mee die van dichtbij willen horen voor welk goed doel hun zoon, zus, buurvrouw, nicht of collega de handen laat wapperen in een ver en "vreemd" land. 

We verkopen strippenkaarten bij de ingang voor 12 euro waarmee u eten en drinken kunt krijgen aan de bar. De opbrengst komt ten goede aan  de zomerprojecten. 

De middag wordt gehouden bij Proeftuin de Luwte in Amsterdam Noord. Hoe komt u daar?

Openbaar Vervoer

Proeftuin de Luwte is goed te bereiken per openbaar vervoer. U neemt de bus naar Buikslotermeerplein en loopt langs het stadsdeelkantoor Noord en langs het ROCvA en Brederoo College zo naar de proeftuin. Het is ookverschillende mogelijkheden om de bus te nemen naar bushalte GJ Scheurleerweg. Check 9292.nl.

AUTO

Met de auto is het Proeftuin De Luwte ook goed te bereiken. U kunt gratis parkeren bij het grote parkeerterrein naast het Stadsdeelkantoor Noord of aan de Hans Meerum Terwogtweg. Voer in op uw navigatie het adres Elzenhagensingel 329, Amsterdam.

 

TOT ZONDAG!