Zondag 12 juli vertrekken de zomerprojecten

27 juni 2015

De tijd gaat snel en voor dat je het weet, is het zondag 12 juli; de vertrekdatum van alle zomerprojecten. Een spannende dag voor de deelnemers maar ook voor de partners, familie en vrienden! Het moment waarop iedereen zich al een hele tijd op heeft verheugd is dan daar. Zullen alle voorbereidingen voldoende zijn geweest? Kloppen mijn verwachtingen van het project en wat we er gaan doen? Gaat het lukken om de mensen daar te leren een bed of schoolbank te maken? Ik ga toch niet ziek worden? 

 

Dat is het mooie van het avontuur opzoeken. Gewoon "ja" zeggen op iets dat je nog nooit gedaan hebt maar wat je fantastisch lijkt. Drie weken in een totaal andere cultuur leven waarin alles anders is maar ook hetzelfde. Mensen zijn anders in hoe ze dingen doen maar hopen daarmee hetzelfde te bereiken: liefde, kennis, waardering en verbinding. Kinderen zijn overal enorm nieuwsgierig en willen leren, spelen en vrienden maken. En dit alles gebeurt tijdens het maken van de meubels! Hierdoor wordt een zomerproject zo'n unieke ervaring. Op de reunie van de projecten in september horen we, denk ik veel verhalen die over al deze dingen gaan. 

 

Maar de reunie is nog ver weg, eerst moet het avontuur nog beginnen. Wij zullen er zijn op 12 juli om de groepen uit te zwaaien. Randy, Leonie, Lotte, Stef, Maikel, Paul, Pepijn, Anne-Rike, Gwen, Henk, Sanne, Jeroen, Jelmer, Daan, Kathy, Leonore, Marloes, Ingrid, Sidney, Jos, Afke, Ale, Arian Wieland, Luuk, Tulio, Fiel, Heimrich, Eva, Angelique, Jaap, Louise, Lisanne en Susanne heel veel succes en plezier tijdens het project!

 

De Vliegende Meubelmakers!

 

 

Bron:www.upinthesky.nl
Bron: www.aerophoto-schiphol.nl
Bron: WWW.LVNL.NL