Van Assem Interieurbouw viert 50 jarig jubileum

06 juni 2015

Van Assem Interieurbouw te Maarssen bestaat 50 jaar! Dit jubileum is zaterdag 6 juni groots gevierd in de bedrijfshal met honderden genodigden. De werkplaats was die dag omgebouwd tot een prachtige feestlocatie met heerlijk eten, goede muziek en … een stand van de Vliegende Meubelmakers.

 

Ook aan de kinderen was gedacht. In een speciaal opgezet kinderdorp konden zij onder begeleiding van Arian de Goede en Eva Camfferman, deelnemers van onze zomerprojecten 2015, een mooi vogelhuisje in elkaar zetten. Heel enthousiast hebben Eva en Arian de kinderen geholpen bij het timmeren waardoor zij met een blij gezicht terug gingen naar hun ouders. Het houten huisje of kastje onder hun arm meenemend. Daarvoor dank Arian en Eva!

 

Als cadeau was door Van Assem een donatie voor de Vliegende Meubelmakers gevraagd. Aan die oproep is goed gehoor gegeven waardoor we een heel mooi bedrag hebben ontvangen. Het eindtotaal is uitgekomen op € 2.674,60!

 

Een verrassend hoog bedrag. Daarom onze dank aan alle gevers voor de gulle giften. Speciaal willen we Van Assem Interieurbouw bedanken voor hun beslissing om ons te koppelen aan het jubileum maar ook voor de jarenlange steun aan onze stichting (sinds 2008). 

 

Zie bericht op www.vanassem.nl

 

 

 

 

Timmerdorp
Timmerdorp
Eva legt goed uit hoe je kan timmeren zonder zere vingers te krijgen
Donatiepot voor de VMM